Онлайн бутик за дамски дрехи
тел: +359 895 442054

количка
Информация

За нас

Марката Si Amore е български бранд, който е регистриран в Швеция като международна марка . Брандът  предлага елегантна и същевременно ежедневна мода за дами.


Облеклата са предназначени за жени, които искат да се отличават с елегантния или със спортно-елегантния  си почерк в динамичното си ежедневие.


Ние смятаме, че дрехата трябва да бъде едновременно красива и удобна. Мотото на марката experience the style - изживей стила, означава да облечеш тялото си в удобна дреха, която освобождава духа ти и показва вътрешното ти състояние, като етикет на собствения ти стил.


Нашите модели  са изработени от висококачествени платове от Италия Гърция и Турция. Десените са бутикови и лимитирани. Екипът ,който работи за марката Si amore са доказали се професионалисти, които работят със страст, упоритост и мотивация за да можем да реализираме вашите желания и да се чувствате комфортни и елегантни в нашите облекла.Марката се води от последните световни тенденции и същевременно прави маркетингово проучване на пазара.