Онлайн бутик за дамски дрехи
тел: +359 895 442054

количка
Информация

Връщане и замяна

Скъпи клиенти,


Уверяваме Ви, че можете да замените или върнете всеки закупен артикул от www.siamore.eu
 в рамките на 14 дни от датата на получаването му.


Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер, моля свържете се с нас на тел: 0895442054. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.
Замяна


След като сме обсъдили всички детайли по замяната, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на Еконт, или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата е, да е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки  и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
Връщане


Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел:0895442054. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт и какво да предприемете след това. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 20  работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.


ЗАМЯНА или ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента.

За двете процедури изискваме от Вас:

1) Замяната или връщането да се случат в 14 дневен срок  от датата на получаване на пратката.

2) Артикулът да не е носен, пран и/или гладен, да не са правени опити за отстраняване на дефекта при наличие на такъв. Ние сме тези, които ще се погрижим за безплатна корекция на дефекта.

3) Трябва да има запазен търговски вид, да е придружен с оригинални етикети и опаковки.

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към Вас по банков път в рамките на 20 работни дни.