ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчка и доставка

 ДОСТАВКA 

Поръчки, извършени и потвърдени в работен ден до 18:00h, се доставят на следващия ден, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас – уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката.


Поръчка

За да поръчате от нашия онлайн бутик, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона “Добави в кошницата”. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона “Поръчай”. След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона “Следващ”, да изберете начина на плащане, който е “Наложен платеж – плащане при доставка” и накрая да натиснете бутона “Потвърждавам поръчката”.


Доставка над 100 лева

Доставката при поръчка от нашия онлайн бутик над 100 лв е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА  до точен адрес. Ако Вие желаете да я доставим до офис на Еконт, а не чрез куриерската фирма, с която работим, то доставката се заплаща от клиента. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея , ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага ако ги имаме в наличност.

Shopping Cart0

Количка

BGN - EUR
ПОЗВЪНЕТЕ